Rekrytering

Rekrytera snabbare, effektivare och mer träffsäkert. 

Attrahera, rekrytera och behåll

Att rekrytera på dagens arbetsmarknad är ingen enkel uppgift. Samtidigt som det finns ett enormt behov av att hitta kandidater med rätt erfarenhet, personlighet och som matchar företagskulturen är också kandidaternas krav på arbetsgivare allt högre. Som arbetsgivare är det tuffare än någonsin att nå igenom bruset och attrahera, rekrytera och behålla medarbetare.

Bristen på kompetens och den ökade konkurrensen om talanger innebär en ännu större utmaning, och gör att sättet ni rekryterade igår inte längre fungerar idag. Ni behöver helt enkelt förändra ert tillvägagångssätt men vet inte riktigt hur. Som tur är vet vi exakt vad ni behöver för att lyckas!

Skapa en strukturerad och effektiv process

Det är viktigare än någonsin att visa flexibilitet och lyhördhet för kandidaternas behov, skapa en god kandidatupplevelse och förmedla ert employer brand effektivt. Allt för att kandidaten ska förstå vad som utmärker er och gör er till en attraktiv arbetsgivare. 

Som ansvarig för rekryteringen känner du säkert att det vilar ett tungt ansvar på dina axlar att se till att alla dessa bitar är på plats. Så behöver det inte vara. Framtidens rekrytering är automatiserad, träffsäker, rättvis, och transparent. 

Med Visma Talent Solutions blir rekryteringsprocessen mer strukturerad och effektiv utifrån era specifika behov – och istället för att leta kandidater med ljus och lykta kommer de bästa talangerna att hitta till er. Ta hjälp av Visma Talent Solutions och vänd utmaningarna till möjligheter. 

Visma Talent Solutions hjälper er att transformera er rekryteringsprocess genom att:

Spara tid – Lägg tiden där den gör skillnad genom att automatisera rekryteringsprocessen och möt framtidens utmaningar

Göra rättvisa bedömningar – Värdera kandidater kompetensbaserat, träffsäkert och rättvist

Skapa en kandidatupplevelse värd att prata om. Involvera och engagera befintliga medarbetare och forma interna ambassadörer 

Hantera processen säkert och smidigt – Säkerställ en GDPR-anpassad och användarvänlig rekrytering i alla steg och för alla inblandade

Employee Stories

Visma Blogg

På vår bloggportal kan du läsa allt från tips och trix, till trender och viktig information.

Visma Podd-TV

I vår Podd-TV Kundidatresan möter vi varje månad spännande aktörer inom HR-sfären.

Vill du veta mer?